De nieuwe Specialized Roubaix 2017!

6 augustus 2016

De Specialized Ruby (dames) en de Roubaix (heren) kregen een totale make-over. Het nieuwe kader is lichter, sneller en biedt maximaal comfort.

SMOOTHER IS FASTER

Voor sommigen is smoothness(soepelheid) min of meer een concept. Maar voor de geheel vernieuwde Ruby en Roubaix is het de drijvende kracht achter de keuzes die we gemaakt hebben. Het resultaat is een fiets zoals die nog nooit gemaakt is. Kom erachter hoe we dit gedaan hebben, en maak kennis met onze geheel vernieuwde Ruby en Roubaix.

DE WETENSCHAP VAN SOEPELHEID

Voor velen is soepelheid te vervangen voor comfort, daarnaast is het jaren gebruikt als een negatief aspect van snelheid. Of je hebt een snelle fiets of je hebt een comfortabele fiets. Bij de Ruby en Roubaix hebben we soepelheid behandeld als onderdeel van snelheid. Het was niet makkelijk maar onze testen hebben aangetoond dat soepeler inderdaad sneller is.

Door het creëren van een betere verticale frame flexibiliteit hebben we de verschillende facetten van snelheid - vermoeidheid en power input – positief kunnen beïnvloeden en verbeteren. In plaats van zeggen dat we het gedaan hebben gaan we het uitleggen.

Het verminderen van de vermoeidheid is een belangrijke factor in snelheid. Ervan uitgaande dat hoe comfortabeler je fietst hoe minder moe je wordt – voornamelijk na een lange dag over ruw terrein. Uiteindelijk draagt dit bij aan de kracht en zijn we erachter gekomen dat een soepele rit bijdraagt aan een constantere krachtoverbrenging. Terwijl de soepelheid toeneemt, en de kracht constanter wordt, neemt de gewonnen tijd significant toe. Soepelheid is de lijm die dit allemaal samenbrengt en wat ons met vertrouwen doet zeggen: smoother is faster.

 

De nieuwe Roubaix is te bewonderen in de winkel! Meer weten? Kom langs in de winkel!