Minne Sport, uw fietsenwinkel in Ieper

Persoonlijke aanpak - Advies op maat

Of je nu een fiets zoekt o mde zotste afdalingen mee te doen, als eerst de berg op te vlammen, elke dag naar uw werk t e fietsen of rustig door de vlaamse velden te toeren, wij proberen u in uw zoektocht stap voor stap te begeleiden. Onze verkopers begeleiden u graag in de oriënterende fase, en laten u zien wat voor u van belang is bij het kiezen van een nieuwe fiets.

Het is namelijk wel de bedoeling om ook na enkele maanden nog volmondig te kunnen zeggen dat de fiets u uitstekend bevalt. De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject en de fysieke conditie van de berijder.

Prachtige winkel met vriendelijke onthaal en deskundige uitleg en service! Katrien W.

Gratis uittesten

Wij beschikken ook over een afgesloten testparcours waar je naar hartelust je geliefde fiets kan testen. Alleen zo kan je je ideale fiets met een gerust gemoed aanschaffen. Voel zelf het verschil aan tussen de verschillende fietsen!

Gratis positionering

Elke persoon wordt gemeten waardoor we een precieze positionering kunnen doen.
Een juiste fietspositie doet de kwaliteit van uw fiets verdubbelen. Uw fiets moet u als gegoten zitten, daar streven wij naar.

Jarenlange expertise

Minne Sport bestaat al sinds 1946. De zaak werd overgedragen van opa op zoon en nu kleinzoon en -dochter. De fietsmicrobe zit dus in het bloed. Als op en top familiezaak gaan we voor een persoonlijke aanpak, topmerken en een goede service.

Grote voorraad fietsen - bekende topmerken

Minne Sport beschikt over een groot aanbod en voorraad fietsen van diverse topmerken als S-Works, Specialized, Koga, Flyer, Batavus, Riese & Müller, Thompson en Tern. Ontdek ons voleldige gamma in de winkel.

Bedankt om de perfecte fietspositie te helpen zoeken! Heb sindsien geen kniepijn meer tijdens het fietsen. Vancayzeele Ann-Sophie