Service

DE WERKPLEKKE (service en herstelling)

Onze winkel beschikt over een ruime werkplaats waar uw fiets met zorg hersteld, onderhouden of opgebouwd wordt. 

 De werkplekke is uitgerust met de allernieuwste werkmaterialen, accessoires en wisselstukken. De fietsindustrie is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Om deze evoluties te kunnen blijven bijbenen volstaat een diploma en jaren ervaring niet. Bijscholingen zijn een noodzaak. Daar hechten we dan ook enorm belang aan. Zo blijven we op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

 Uw fiets wordt bij Minne Sport met de beste zorg afgeleverd, onderhouden of hersteld. Er wordt een gratis vervangfiets aangeboden gedurende uw herstelling.

Voor het onderhoud van de fiets vragen we om vooraf een afspraak te maken. Zo ben jij je fiets minder lang kwijt, en kunnen wij het werk beter spreiden. Op die manier kunnen we ook kleine en korte herstellingen vlot blijven tussen nemen. Een afspraak maken kan heel eenvoudig door ons op te bellen op het nummer 057488330.  Je kan ook een mailtje sturen naar info@minnesport.be. Vermeld hierbij op welke dagen het voor jou best past om de fiets binnen te brengen.

Je fiets binnenbrengen kan eenvoudig via de kleine poort, links van de winkelingang.

Voor het binnenbrengen en afhalen van fietsen kan je tijdens de openingsuren terecht. Directe herstellingen zijn steeds en alleen na telefonische afspraak (en moeten owv planning zoveel mogelijk worden beperkt).

Wij werken NIET aan online gekochte fietsen en "supermarktfietsen".

 

 

 

Minne Sport is Shimano Service Center

Wij zijn verheugd om deel uit te maken van de Shimano Service Centers!

 Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan komt u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar onze winkel. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van een Shimano Service Center

 Met in onze werkplaats

  • snelle en vakkundige service
  • gekwalificeerd en getraind personeel
  • gebruik van originele Shimano onderdelen

En in onze winkel

  • een breed aanbod Shimano producten
  • de nieuwste innovaties
  • eerlijk en betrouwbaar advies

Ons Shimano Service Center is een waarborg voor kwaliteit en vormt de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.

Shimano Service Center

Orginele kwalitatieve Shimano onderdelen verhogen de betrouwbaarheid en de veiligheid van uw fiets.