Specialized - S-Works Tarmac SL8

€ 14000,00

De Specialized Tarmac SL8 is de belichaming van pure snelheid en precisie, ontworpen voor de serieuze wielrenner die topprestaties nastreeft. Met zijn geavanceerde FACT 12r carbon constructie levert deze fiets een ongeëvenaarde combinatie van lichtgewicht ontwerp en stijfheid, waardoor maximale krachtoverdracht en responsiviteit worden gegarandeerd.

Dankzij de geïntegreerde Rider-First Engineered™ technologie biedt de Tarmac SL8 een ongeëvenaarde rijervaring, waarbij elk frameformaat is geoptimaliseerd voor de specifieke prestatie-eisen van de rijder. De geavanceerde aerodynamica zorgt voor een moeiteloze doorklieving van de wind, wat resulteert in verbluffende snelheid op zowel vlakke wegen als bergachtig terrein.

Met hoogwaardige componenten, waaronder de nieuwste Shimano Dura Ace Di2 versnellingsgroep, levert de Tarmac SL8 een naadloze en betrouwbare schakelprestatie. Bovendien bieden de Roval Rapide wielen een optimale balans tussen gewicht en stijfheid, waardoor deze fiets geschikt is voor veeleisende wedstrijden en intensieve trainingsritten.

Door zijn perfecte balans tussen snelheid, wendbaarheid en comfort is de Specialized Tarmac SL8 de ultieme keuze voor de wielrenner die streeft naar topprestaties en ongeëvenaarde rijervaringen.

Specificaties

  • Frame: S-Works Tarmac SL8 FACT 12r
  • Wielen: Roval Rapide CLX II
  • Versnellingen: Shimano Dura-Ace, 12-speed
  • Remmen: Shimano Dura-Ace R9270, hydraulic disc
  • Zadel: Power

Koop S-Works Tarmac SL8 in de winkel.

Een vraag over dit product?

Contacteer ons »