All-new Tarmac SL7

29 juli 2020

ONE BIKE TO RULE THEM ALL

Combineer de supersonische snelheid van Sagan met de klimkracht van Alaphilippe en je hebt de Tarmac SL7. De fiets die geen compromissen kent. Klim op de lichtste fiets en sprint op de snelste fiets - allemaal met de legendarische Tarmac handling. Je hoeft alleen nog maar te bepalen wanneer je gaat aanvallen.

AERO, STIJF, LICHTGEWICHT. KIES ER DRIE

Vergeet de dagen dat je moest kiezen tussen een klimfiets en een aerofiets. We leven in het jaar 2020 en vanaf nu is het sluiten van compromissen verleden tijd. Na 45 jaar innovatie introduceren we een Tarmac die wint bij iedere meting – bij iedere race tegen de toegestane gewichtslimiet en de snelste fiets is in het peloton.

ALLES WAT LICHTER IS, IS ILLEGAAL

Dien je racelicentie maar zo snel als mogelijk in als je een lichtere fiets wilt. Want met een gewicht van minder dan 6,8 kg uit de doos is de Tarmac SL7 UCI legaal en klaar om te racen. Door de oppervlakte van het frame te beperken en de wanddikte strategisch te verminderen, wegen onze gelakte FACT 12r-frames slechts 800 gram - allemaal zonder een greintje aan aero, stijfheid of rijkwaliteit op te geven.

45 SECONDEN SNELLER

Na twee decennia van Tarmac-ontwikkeling hebben we een manier gevonden om 45 seconden sneller te gaan over 40km dan de Tarmac SL6, zonder een gram gewicht toe te voegen. Hoe? Door framebuizen van vormen uit onze FreeFoil Shape Libary te voorzien, die invloed hebben op aerodynamica zoals – zitbuis, achtervork, balhoofdbuis en voorvork. En door te kiezen voor de snelste componenten met weggewerkte kabels.

TELEPATISCHE HANDLING

De handling van de Tarmac is zo afgestemd dat het lijkt alsof het je gedachten leest - met een ongeëvenaarde reactie aan het stuur, magie op de pedalen en het comfort om honderden kilometers lang fris te blijven. De nieuwe Tarmac SL7 legt de lat weer hoger, het is de meest gebalanceerde Tarmac ooit en het beste voorbeeld van onze Rider-First Engineered ™ -filosofie.