Sporthorloges

Polar

DE GOUDEN STANDAARD OP HET GEBIED VAN HARTSLAGMETING
Met de wetenschappelijk gevalideerde Polar-technologie voor hartslagmeting beschik je over nauwkeurige hartslagregistratie, ongeacht de sport die je beoefent.

Polar Vantege V

Train slimmer en ontdek de winnaar in jezelf met de Polar Vantage V, een premium multisporthorloge voor professionele atleten en iedereen die traint als een professional. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en waterdichte trainingspartner met een ultralange batterijduur voor triatlon- of marathontraining, dan is de Polar Vantage V de perfecte match.

HOOGWAARDIG GPS-MULTISPORTHORLOGE VOOR MULTISPORT- EN TRIATLONTRAINING Polar Vantage V

Polar Vantage M

Verleg je grenzen met de Polar Vantage M, een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. Deze slanke en lichtgewicht trainingspartner levert alle gegevens die je nodig hebt om nóg beter te worden in al je favoriete sporten.

GEAVANCEERD HARDLOOP- EN MULTISPORTHORLOGE MET GPS EN HARTSLAGMETING AAN DE POLS Polar Vantage M

Polar Ignite

Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleidt je naar een evenwichtiger leven.

FITNESSHORLOGE MET GPS EN HARTSLAGMETING AAN DE POLS Polar Ignite