Specialized - Turbo Levo

Vanaf € 5599,00

We hebben de Turbo Levo Comp in de eerste plaats ontworpen als een echte trailfiets. Het heeft de geometrie, kinematica en schetsen van onze nieuwste trailfietsen, zoals de Stumpjumper, en voegt toonaangevende technologie toe die je de mogelijkheid geeft om meer trails te rijden. Nieuwe motor? Check. Nieuwe batterij? Check. Ongeloofelijk lichtgewicht en frame? Check, check, double check.

RUIGE-AFDALINGEN. STEILE BEKLIMMINGEN? HEL JA!

De Turbo Levo is een volwaardige progressieve trailfiets. We hebben het bereik vergroot, de chain stays mooi en kort gehouden en een laag zwaartepunt gehandhaafd. Vervolgens hebben we de hoek van het balhoofd verlaagd voor meer zelfverzekerdheid in afdalingen en de hoek van het zadel aangepast om de klimefficiëntie te verbeteren.

 

MEER VERMOGEN, MEER BEREIK

De Specialized 2.1-motor van de Levo versterkt uw trapinvoer met een verbluffende 410%. Onze M2-batterijen bieden u veel bereik. Bovendien kan onze Mission Control-app de batterij beheren, zodat uw batterij net zo lang meegaat als u nodig hebt. Meer kracht. Meer kilometers per rit. Meer plezier.

Specificaties

  • Frame: Specialized M5 Premium Aluminum
  • Wielen: Roval 29, hookless alloy, 30mm inner width, tubeless ready
  • Versnellingen: SRAM NX Eagle, 12-speed
  • Motor: Specialized 2.1
  • Accu: 500Wh

Koop Turbo Levo in de winkel.

Een vraag over dit product?

Contacteer ons »