Specialized - Turbo Levo HT

€ 3499,00

Als we de Turbo Levo Hardtail Comp in drie woorden zouden moeten samenvatten, dan zijn dat efficiëntie, kracht en plezier. Dat komt omdat deze fiets de efficiëntie heeft waar 29ers om bekend staan en deze combineert met een moderne trailfiets geometrie en exclusieve technologie om je de kracht te geven om meer paden te rijden ... en meer plezier te hebben.


DE RIT KOMT EERST


De Turbo Levo Hardtail biedt alle snelheid en wendbaarheid waar onze trail-fietsen om bekend staan: een gemakkelijke pasvorm, ultrakorte chain stays voor wendbaar rijgedrag en een lage trapas waardoor het voelt alsof de fiets aan het pad vastgelijmd is. Met andere woorden, het voelt als een geweldige mountainbike - wat zou anders het punt zijn?

SOEPELE EN NATUURLIJKE KRACHT


De 1.3 motor van de Turbo Levo Hardtail voegt soepel en stil vermogen toe aan uw pedalen en maakt klimmen op de steilste paden vrijwel moeiteloos. Bovendien kunt u dat vermogen aanpassen om accu inhoud te besparen en de meeste kilometers te halen uit elke rit. Onze custom motoren zorgen direct voor vermogen op het moment dat u het nodig hebt en constante kracht over uw gehele trapfrequentiebereik.

 Ontdek meer modellen

Specificaties

  • Frame: Specialized M5 Premium Aluminum
  • Wielen: Specialized XC 29, 25mm internal width, disc-specific
  • Versnellingen: Shimano Deore, 10-speed
  • Motor: Specialized 1.3
  • Accu: 500Wh

Koop Turbo Levo HT in de winkel.

Een vraag over dit product?

Contacteer ons »