Onze merken

Wij kiezen voor fietsen van topmerken bij Minne Sport:

S-Works - Specialized - Ridley - Thompson - Flyer - Riese & Muller - Thompson - Koga - Batavus - Tern - Frog Bikes - BFK - Alpina - Cortina

 

Specialized


Perfectie. Het is moeilijk te definiëren, maar eenvoudig te herkennen. Specialized is echter gespecialiseerd in de zoektocht naar perfectie; iets dat je in al hun fietsen kunt terugzien. Wat je rijstijl ook is, met hun aandacht voor details en drang naar innovatie ben je ervan verzekerd dat jouw Specialized fiets de beste fiets in zijn soort is.

 

Batavus


Batavus’ liefde voor fietsen gaat ver. Ze loopt door in de constante ontwikkeling van praktische technische vernieuwingen, die jouw fiets steeds veiliger en comfortabeler maken.

 

Koga: The best and the most beautiful bikes for passionate bikers, without compromise.


Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde en veeleisende fietser. We besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen we ze zelf. Dat geeft onze fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

 

Ridley:


Iedere Ridley fiets is gemaakt om te schitteren. Het hoeft niet altijd een overwinning in een wedstrijd te zijn. Een bergtocht overwinnen of de top van een gevreesde col bereiken telt voor ons net zo goed mee. ...

 

Flyer: Zwitserse kwaliteit, innovatie en traditie!


De elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste elektrische fietsen ter wereld. De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen. In de loop der jaren heeft Biketec haar Flyer assortiment uitgebreid met tourfietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.

 

Cortina: Fietsen is fashion


Cortina heeft zich omringd met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie om tot een eigentijds en vooral hip model te komen. In 2006 brachten ze hun eerste collectie stadsfietsen uit en inmiddels rijden er heel veel blije jongens, meiden, mannen en vrouwen op een Cortina. Fietsen die tegen een stootje kunnen; stoer of juist romantisch, maar altijd een beetje eigenzinnig.

 

Victoria: Duitse degelijkheid


Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit op twee wielen onder onze merknaam VICTORIA.
Wij behoren zodoende tot de meest ervaren en bekendste fietsfabrikanten en hebben sindsdien vele generaties van de goede kwaliteit, de bewezen betrouwbaarheid en de hoge gebruiksdeugdelijkheid van onze tweewielers weten te overtuigen. Aan deze waarden en onze lange traditie voelen wij ons verplicht. Deze vormen de drive en motivatie achter de gestage doorontwikkeling van onze producten.

 

Thompson: Belgian Bike Power!


Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1921. Het merk staat voor Belgische kwaliteit. Ze hebben een uitgebreid gamma fietsen gaande van stadsfietsen, tourfietsen, elektrische fietsen maark ook de sportieve racefietsen en mountainbikes.

 

Riese en muller


Het begon allemaal met twee ingenieurs, een goed idee en een garage. Echter niet in Californië, maar in het zuiden van Hessen. En wel in Darmstadt. In de tuin van de ouders. Direct na de oprichting won het bedrijf in 1993 de innovatieprijs en groeide het uit tot de nu internationaal gerenommeerde premium-fabrikant van e-bikes en vouwfietsen. Nog altijd produceert Riese & Müller de meest innovatieve fietsen van morgen met de passie uit de begintijd - nog steeds in Weiterstadt, niet ver van de oude garage.

 

Frog bikes: The lightweight kid's bike


Op zoek naar een kinderfietsje dat geen ettelijke kilo's weegt? Met een Frog bike haal je een sportieve, lichte kinderfiets in huis.
Frog Bikes past de fietsjes volledig aan op kindermaat: kleinere remgrepen, crankarmen etc.

 

Bikefun kids


Een kinderfiets moet niet minder in kwalitet of afwerking zijn ten opzichte van een volwassenfiets. Bikfun biedt kinderfietsen aan met de beste kwaliteit en opties.