Minne Sport, uw fietsenwinkel in Ieper

“Minne… net dat fietsje meer”. Wij streven naar een fiets die bij u past en daar doen we alles voor.

 

Persoonlijke aanpak - advies op maat

Of je nu een fiets zoekt om de zotste afdalingen mee te doen, als eerste de berg op te vlammen, elke dag naar uw werk te fietsen of rustig door de vlaamse velden te toeren, wij proberen u in uw zoektocht stap voor stap te begeleiden. Onze verkopers begeleiden u graag in de oriënterende fase, en laten u zien wat voor u van belang is bij het kiezen van een nieuwe fiets. Het is namelijk wel de bedoeling om ook na enkele maanden nog volmondig te kunnen zeggen dat de fiets u uitstekend bevalt.

De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject, en de fysieke conditie van de berijder.

 

Gratis uittesten

Wij beschikken ook over een afgesloten testparcours waar je naar hartelust je geliefde fiets kan testen. Alleen zo kan je je ideale fiets met een gerust gemoed aanschaffen. Voel zelf het verschil aan tussen de verschillende fietsen!


Gratis opmeting - bikefit

Elke persoon wordt gemeten waardoor we een precieze bikefit kunnen doen. Een juiste fietspositie doet de kwaliteit van uw fiets verdubbelen. Uw fiets moet u als gegoten zitten, daar streven wij naar.

 

Jarenlange expertise

Minne Sport bestaat al sinds 1946. De zaak werd overgedragen van opa op zoon en nu kleinzoon en -dochter. De fietsmicrobe zit dus in het bloed. Als op en top familiezaak gaan we voor een persoonlijke aanpak, topmerken en een goede service.

 

Grote voorraad fietsen - bekende topmerken

Minne Sport beschikt over een groot aanbod en voorraad fietsen van diverse topmerken als S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Batavus, Riese & Muller, Thompson en Tern. Ontdek ons volledige gamma in de winkel.

 


Wij kunnen u helpen met uw fietskeuze! Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel. Of contacteer ons vrijblijvend.