Nieuwtjes

Nieuw in ons gamma: Kleever Highspeed

Nieuw in ons gamma: Kleever Highspeed

Echt 45km/h, 600W motor, Shimano Deore XT / XT 11S, Magura MT4e (180) hydraulische schijf remmen, verende voorvork, 850 Wh accu

Lees meer
Tweewielerwinkel van het jaar 05/03/2019

Tweewielerwinkel van het jaar

Dit jaar haalden we een 2de plaats in BelgiŽ in de verkiezing van "Tweewielerwinkel van het jaar". We behoren opnieuw tot de beste winkels van BelgiŽ en Nederland. We moesten onze visie en doelstellingen hiervoor verdedigen voor een vakjury. Een mysterie shopper bezocht onze winkel ťn onze balans werd bekeken. We blijven gaan voor net dat fietsje meer!

Lees meer

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport, jouw fietsenspeciaalzaak te Ieper! Minne Sport is een echt familiebedrijf en biedt jou ongetwijfeld "net dat fietsje meer”. Wij streven naar een fiets die bij jou past en daar doen we alles voor.

  

De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject en de fysieke conditie van de rijder.

 

Wij beschikken over een afgesloten testparcours waar je naar hartelust je geliefde fiets kan testen. Alleen zo kan je je ideale fiets met een gerust gemoed aanschaffen.

 

Elke persoon wordt gemeten waardoor we een precieze bikefit kunnen doen. Een juiste fietspositie doet de kwaliteit van uw fiets verdubbelen. Uw fiets moet u als gegoten zitten, daar streven wij naar.

Wij kunnen u helpen met uw fietskeuze! Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel.

 

Maak kennis met ons »