Nieuwtjes

De Wahoo Kickr producten zijn er!

De Wahoo Kickr producten zijn er!

Buiten wordt het kouder en natter maar daarom moet de training niet worden stop gezet...

Lees meer
Womens Ride Day 26/5/2018 26/05/2018

Womens Ride Day 26/5/2018

Een fietstocht voor pittige vrouwen op de koersfiets/sportfiets. Op het programma staat traditiegetrouw een leuke rit met nadien hapjes en drankjes in de winkel. Ideaal om andere dames te leren kennen en/of te genieten van een ritje met alleen dames.

Lees meer

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport, jouw fietsenspeciaalzaak te Ieper! Minne Sport is een echt familiebedrijf en biedt jou ongetwijfeld "net dat fietsje meer”. Wij streven naar een fiets die bij jou past en daar doen we alles voor.

  

De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject en de fysieke conditie van de rijder.

 

Wij beschikken over een afgesloten testparcours waar je naar hartelust je geliefde fiets kan testen. Alleen zo kan je je ideale fiets met een gerust gemoed aanschaffen.

 

Elke persoon wordt gemeten waardoor we een precieze bikefit kunnen doen. Een juiste fietspositie doet de kwaliteit van uw fiets verdubbelen. Uw fiets moet u als gegoten zitten, daar streven wij naar.

Wij kunnen u helpen met uw fietskeuze! Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel.

 

Maak kennis met ons »