Nieuwtjes

Specialized lanceert de Levo SL

Specialized lanceert de Levo SL

Wil je een superlichte e-MTB met 150 mm veerweg die je trapkracht met twee keer verdubbelt?

Lees meer
Infosessie: e-bike: hoe zie ik het bos door de bomen? 19/02/2020

Infosessie: e-bike: hoe zie ik het bos door de bomen?

Hoe onderscheid je een goede, veilige elektrische fiets van een mindere? Kies ik beter voor een binnen- of buitenversnelling en hoe werkt een automatische & elektronische versnelling? Hoe lang kan ik fietsen met welke batterij? enz.

Lees meer

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport... net dat fietsje meer!

Minne Sport, jouw fietsenspeciaalzaak te Ieper! Minne Sport is een echt familiebedrijf en biedt jou ongetwijfeld "net dat fietsje meer”. Wij streven naar een fiets die bij jou past en daar doen we alles voor.

  

De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject en de fysieke conditie van de rijder.

 

Wij beschikken over een afgesloten testparcours waar je naar hartelust je geliefde fiets kan testen. Alleen zo kan je je ideale fiets met een gerust gemoed aanschaffen.

 

Elke persoon wordt gemeten waardoor we een precieze bikefit kunnen doen. Een juiste fietspositie doet de kwaliteit van uw fiets verdubbelen. Uw fiets moet u als gegoten zitten, daar streven wij naar.

Wij kunnen u helpen met uw fietskeuze! Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel.

 

Maak kennis met ons »