Retül: be one with your bike!

Retül is het enige complete systeem van producten en fietspositionering dat ergonomisch is ontworpen en wetenschappelijk is getest om de kracht, het uithoudingsvermogen en het comfort van de rijder te verbeteren.

 

STAP 1 INTERVIEW

Een Retül Specialist vraagt je naar je rijstijl, wat je doelen zijn en andere informatie, zodat hij of zij jouw behoeften als rijder begrijpt.

 

STAP 2 ONDERZOEK

Jouw fit-specialist voert een uitgebreid, 18-staps onderzoek uit om de flexibiliteit en verhoudingen van je lichaam in kaart te brengen. Dit is van groot belang om de juiste positie te bepalen en de juiste fietsonderdelen te selecteren.

 

STAP 3 ANALYSE VAN HET RIJDEN

Jouw fitter zal je huidige positie op de fiets analyseren terwijl je fietst. Dit leidt tot extra inzicht over hoe je positie en uitrusting geoptimaliseerd kunnen worden.

 

STAP 4 DE FITTING

In dit 15-staps proces zal de fit-specialist jouw positie op de fiets personaliseren en de juiste uitrusting selecteren. Uiteindelijk zullen zadelselectie en -positie, schoenen, inlegzolen, schoenplaatjes en stuurpositie perfect afgestemd zijn op jouw lichaam.

 

STAP 5 FOLLOW UP

Na het fitproces zal Koen Minne  vragen om na een aantal ritten je nieuwe positie te evalueren, eventuele vragen beantwoorden en je adviseren hoe je het meeste uit elke rit kunt halen.

 

Bij Minne Sport is Koen Minne erkend en deskundig fitter. Vraag vrijblijvend meer info.