Fietsopmeting en perfecte fietspositie

The only thing stopping you from the perfect ride is the perfect fit!

 

Laat je uitmeten in onze aangepaste fittingruimte. Koen Minne, master in de Lichamelijke Opvoeding, is erkend Retül specialist en Fitter. Hij stelt stapsgewijs jouw fiets af op jouw lichaam.

 

Het uitvoeren van een fietsmeting is zeker aangeraden bij fysieke ongemakken zoals slapende handen of voeten, zadelpijn, pijnlijke knieen, pijnlijke rug, ... tijdens het fietsen. Een uitgebreide fietsopmeting zorgt voor het bepalen van je ideale framegeometrie, de perfecte fietspositie, zadeldrukpuntmeting, de preventie en behandeling van fietsgerelateerde klachten.

 

Veel fietsmetingen zijn statisch. Door het meten van lichaamsmaten wordt een advies gegeven over de framemaat, afstelling van zadel en stuur en ook over het frame dat het meest geschikt is. Het nadeel is dat afwijkingen die pas zichtbaar worden tijdens het fietsen niet meegenomen worden in deze meting. Hierdoor kan een op het oog goede fietsmeting niet het optimale resultaat halen. Retül is het eerste complete bikefit 3D meetsysteem speciaal ontwikkeld voor positiemetingen bij fietsers tijdens het fietsen. 

 

Door de Fit te combineren met het Retül-systeem voeg je de beste fitmethodes samen wat resulteert in de beste fittingtools en uiteindelijk de ultieme fietsbeleving.