Bedrijfsfiets met onderhoudscontract

Hoe zou het zijn als uw werknemers gezonder, blijer en op tijd op het werk toe komen? Als u bovendien nog zou kunnen besparen op parkeerkosten? Als uw imago als bedrijf een positieve boost krijgt? Super toch!

Dit is wat u krijgt als u investeert in bedrijfsfietsen. Bovendien kan het budgetneutraal voor de werkgever als u het principe van loonruil toepast.

 

De bedrijfsfiets is niet meer weg te denken als volwaardig vervoersmiddel van en naar het werk. Bovendien is het een vervoersmiddel dat sterk (fiscaal) aangemoedigd wordt. 

 

We kunnen stellen dat woon-werkverkeer met de fiets een gezond, fiscaal aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief is.

De fiets biedt tal van voordelen en mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer. De fiets kan trouwens aangeboden worden in het kader van een flexibel verloningsplan of cafetariaplan.

 

Welke fiets moet ik kiezen?

Als u beslist om de fiets te gebruiken voor uw woon-werk verplaatsing dan is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare en veilige fiets. Maar vooral dat u vindt dat hij leuk fietst, want u doet de trip wel dagelijks.

We hebben voor elke gebruiker en elk type verplaatsing het juiste type fiets:

  • elektrische fiets voor langere afstanden
  • sportieve fiets voor de sportieve rijder
  • stad- en retrofietsen voor de verplaatsingen in de stad
  • bakfietsen voor het vervoer van kinderen en/of cargo

 

Een pakket op Uw maat

Minne Sport biedt een totaaloplossing aan voor uw fietsvloot. Naast de verkoop of leasing van fietsen kunt u ook bij ons terecht voor een compleet servicepakket.

 

Vraag vrijblijvend meer info of offerte op maat voor uw bedrijf. 

 

 

Fiets onderhoud


Onderhoud, herstellingen, etc zijn onvermijdelijke kosten die regelmatig de kop opsteken. Bij Minne Sport kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor preventief en periodiek onderhoud van uw fietsenvloot. Zo weet u perfect waar u aan begint.

Voor elk type fiets (e-bike, gewone fiets, koersfiets, MTB,...) hebben we onderhoudsmenukaarten met een vaste prijs. Zo kunt u als bedrijf ook opteren om onderhoudsvouchers te schenken aan uw werknemers met een bedrijfsfiets.

 

We beschikken over een ruime werkplaats waar ons team van ervaren techniekers de fietsen herstellen. Als het een grotere herstelling betreft, kan een vervangfiest worden verkregen.

Anti-diefstal verzekering


Met een omnium fietsverzekering mag je op beide oren slapen.

Niet alleen bij diefstal maar ook bij een ongeval of vandalisme komt de polis tussen.

Pechverhelping


Een platte band, een kapotte ketting,... het zal je maar overkomen.

 

Pechhulp is 1 van de diensten die we kunnen aanbieden samen met een bedrijfsfiets.

 

De pechhulp wordt uitgevoerd door een betrouwbare partner. De werknemer en de fiets worden naar het werk gebracht.